Pesen saka

Jonathan Cooper

Minangka Pengawas sampeyan, Aku pengin sampeyan ngerti manawa kita ana ing kene kanggo ndhukung lan ngrampungake komuneitas liwat komunikasi sing konsisten, sumber daya, lan pangarep-arep.

Nalika kita maju liwat acara sing tantangan iki, kita bakal terus komunikasi –  menehi ngerti apa sing kita ngerti, nalika kita ngerti. Klik ing ngisor iki kanggo pesen saben dinane.

Jonathan

Sumber Daya Penting

Learning adoh

Ing wulan April 6, kita bakal transisi menyang Lingkungan Sinau Jauh. Nalika staf nyiapake shift iki, sampeyan bakal nemokake akeh sumber daya sing dirancang kanggo siswa sampeyan.

Keseimbangan Mental

Sinau luwih lengkap babagan dhukungan kesehatan mental Sekolah Mason City Schools. Goleki strategi kanggo ngatasi wektu iki.

Teknologi

Temokake carane entuk Chromebook yen bocah ora duwe piranti. Sinau babagan carane entuk dhukungan kanggo minggu ngarep.

Jajanan

Ora ana wong ing komunitas kita sing bakal keluwen. Sinau babagan cara golek panganan, lan kepiye MCS ndhukung kulawarga kanggo ngadhepi rasa ora aman panganan.

Perawatan Komet

Iki minangka wektu sing penting banget kanggo masarakat ing komunitas kita. Kita ngerti manawa KOMUNITAS Komet kita siyap mbantu. Temokake cara kanggo nyengkuyung kulawarga, bisnis lokal (khususe wong sing seneng ngrawat) lan liya-liyane sing butuh pitulung kita.

Pitakon Paling Kerep

Deleng tanggapan kanggo pitakon umum saka kulawarga lan komunitas.

Pitakon Virus Corona Wangsulan

Saka Rumah Sakit Bocah-bocah ing Cincinnati

We are here for you ...

Pesen saka Kepala Sekolah

Ngurus Siswa lan Kulawarga ...

Apa panganan, kesehatan mental ndhukung, teknologi, utawa sumber sinau - kita ana ing kene kanggo komunitas kutha Mason lan deerfield.

Panganan kanggo kulawarga
Gulung menyang Ndhuwur