Pesen ti

Jonathan Cooper

Salaku Superintendent Anjeun, Abdi hoyong anjeun terang yén kami di dieu pikeun ngadukung sareng miara komitmen urang ngaliwatan komunikasi anu konsisten, sumber daya, sareng harepan.

Nalika urang maju ngalangkungan kagiatan anu tantangan ieu, urang bakal terus komunikasi –  ngabéjaan naon anjeun terang, nalika urang terang éta. Mangga klik di handap pikeun pesen urang sapopoé.

Jonathan

Sumber penting

Jauh Belajar

On April 6, urang bakal alihan ka Lingkungan Belajar anu Jauh. Nalika staf urang nyiapkeun pikeun ganti ieu, anjeun bakal mendakan seueur sumber anu dirancang pikeun murid anjeun.

Kesejahiran méntal

Diajar langkung seueur ngeunaan wellness mental Mason City School '. Kéngingkeun strategi pikeun nyerat salami waktos ieu.

Téhnologi

Pilari kumaha carana kéngingkeun Chromebook upami anak anjeun teu ngagaduhan alat. Diajar kumaha meunang dukungan pikeun minggu payun.

Kadaharan

Teu aya anu di komunitas urang kedah lapar. Panggihan kumaha carana ngagaduhan tuangeun, sareng kumaha MCS ngadukung kulawarga urang anu nyanghareupan kerawanan dahareun.

Élmu Ngurus

Ieu mangrupikeun waktos anu pohara penting pikeun jalma réa di masarakat urang. Urang terang yén Commetitas Komet kami sok siap ngabantosan. Milarian cara pikeun ngadukung kulawarga, usaha lokal (khususna anu aya dina kasomeanan) sareng anu sanés anu peryogi pitulung kami.

Patarosan Sering

Ningali réspon kana patarosan umum ti kulawarga sareng masarakat urang.

Patanyaan Virus Corona Dijawab

Ti Rumah Sakit Barudak di Cincinnati

Kami di dieu pikeun anjeun ...

Pesen ti Kepala Sekolah urang

Ngurus Murid urang sareng Kulawarga ...

Naha éta tuangeun, kabugaran mental ngarojong, téknologi, atanapi sumber diajar - kami didieu pikeun komunitas kota Mason sareng deerfield.

Hidangan pikeun kulawarga
Gulung ka Top