4.8.20 Përditësimi MCS COVID-19

E dashur Familja e Shkollave të Masonëve,

Mësimi i largët është i ri për të gjithë ne. Ndërsa të gjithë përshtatemi dhe përshtatemi me mënyrën tonë të re të "bërjes së shkollës", mësuesit dhe drejtorët tuaj i mirëpresin reagimet tuaja në lidhje me mënyrat se si ne mund ta mbështesim fëmijën tuaj.

Shikojnë kjo video i Kryeinspektorit Jonathan Cooper duke ndarë mënyrat se si familjet mund të kenë akses në shëndetin mendor ndërsa ndërtesat janë të mbyllura.

Që nga sot në 2 pasdite, nuk ka raste të konfirmuara të COVID-19 në Shkollat ​​e Qytetit Mason, dhe 5,148 konfirmuar raste në Ohio. Më poshtë janë përgjigjet për pyetjet e zakonshme nga familjet tona dhe publiku.

Tani që e dimë se nuk do të kthehemi në shkollë të paktën majin, cili është plani i Mason për të lënë studentët të marrin sende nga dollapët e tyre?

Gjatë javëve të Prillit 13 dhe Prilli 20, Shkolla e Mesme Mason, Shkolla e Mesme Mason dhe Shkolla e Mesme Mason do të kenë mundësi që familjet të marrin gjërat që kanë mbetur në dollapët që nevojiten për përvojat e të mësuarit në distancë. Në mënyrë që të ruhen kërkesat e distancimit shoqëror, familjeve do t'u kërkohet të qëndrojnë në vetura, dhe sendet e fëmijës suaj do të vendosen në bagazhin e automjetit tuaj. Drejtori i MSH-së Bobby Dodd, Drejtori i MMS-së Lauren Gentene dhe Drejtori i MI-së Eric Messer do të ndajnë planet specifike të shkollës suaj deri të Premten.

Ne e kuptojmë se disa nga nxënësit tanë të MECC dhe Shkollës Fillore Mason mund të kenë lënë sende në klasat e tyre, ose në pjesë të tjera të ndërtesës. Ne kete kohe, ne nuk jemi në gjendje t'i bashkojmë studentët me sende nga klasat e tyre. Ne do të vazhdojmë të punojmë me partnerët tanë të shëndetit publik, dhe do t'ju njoftojë kur të kemi vendosur një plan që lejon një marrje më të gjerë të artikujve.

Chromebook i fëmijës tim nuk po funksionon. Çfarë bëjmë ne?

Së pari, email [email protected] dhe ne do të përpiqemi ta rregullojmë atë virtualisht.

Nëse nuk jemi në gjendje ta rregullojmë:

  • Printoje kjo fletë ose shkruani me dorë një përshkrim të çështjes në një fletë letre.
  • Rrëshqisni këtë fletë brenda Chromebook (midis ekranit dhe tastierës)
  • Ejani në Mason Elementary (6307 Mason Montgomery Rd) ndërmjet orës 8 të mëngjesit 10 të mëngjesit ose 12 të mëngjesit nga ora 23:00 pasdite (M-F) për ta shkëmbyer atë.

Fëmijës tim i mungon të hipë në autobus. Gjithsesi një autobus shkollor mund të vijë?

Gjatë kësaj kohe kur ndërtesat janë të mbyllura, ne e dimë që disa Kometë mungojnë duke parë shoferët e tyre të autobusit dhe duke hipur në autobus. Gjithashtu ne kemi Kometat që shënojnë momente të veçanta për ditëlindjen pa miqtë e tyre ose familjen e gjerë. Për t'ju ndihmuar t'i bëni ditët e Kometave tona pak më të veçanta gjatë kësaj kohe të distancimit shoqëror, Departamenti ynë i Transportit të Shkollave Mason City do të jetë i lumtur t'i bëjë një vizitë të veçantë Kometës tuaj me Autobusin e Lidhësve të Kometës! 

Përdorni kjo formë për t'u regjistruar që Autobusi Lidhës i Kometës të vijë në shtëpinë tuaj dhe të festojë Kometën TUAJ!

Si mund ta mbështesim komunitetin tonë?
#CometCarryout: Kjo është një kohë shumë e rëndësishme për bizneset tona lokale, sidomos ato në mikpritje. Konsideroni të mbështesni bizneset tona lokale në këtë listë.

Merrni pjesë në MADE të Dhomës të Hani Takeout Blitz dhe shikoni se sa restorante lokale mund të mbështetni. Përveç kësaj, dhuroni në vendin e Joshua dhe zgjedh "Karrota e kometës" dhe ju mund të bekoni një familje në nevojë me një vakt nga një nga bizneset tona lokale.

Kometat shkumës Shëtitja juaj: Ndërsa familjet po vijnë me gjëra për të bërë që janë falas ose miqësore me buxhetin, ndërsa ruajnë distancën e sigurt shoqërore, ne jemi duke sponsorizuar një Challenge Your Comets Chalk Your Walk. Ne ju ftojmë të krijoni të ndritshme, mesazhe pozitive në rrugë me pemë dhe në trotuare në të gjithë komunitetin tonë. Paraqisni fotografitë tuaja mbi këtë Ngjarje në Facebook ose me email [email protected].


Shikoni azhurnimet e mëparshme.


Faleminderit për gjithçka që po bëni për të qenë #CometStrong!

sinqerisht,

Tracey Carson
Zyrtar për Informim Publik

Shkoni te Kreu