4.3.20 Përditësimi MCS COVID-19

E dashur Familja e Shkollave të Masonëve,

Ne e vlerësojmë durimin dhe perspektivën tuaj ndërsa vendosemi në realitetin tonë të mësimit të largët. Nëse nuk e keni eksploruar kushtuar tonë COVID-19 website, we encourage you to do so.

Shikojnë kjo video of Superintendent Jonathan Cooper sharing ways our Comet CommUNITY is coming together!

Që nga dje në ora 02:00, nuk ka raste të konfirmuara të COVID-19 në Shkollat ​​e Qytetit Mason, dhe 2,902 konfirmuar raste në Ohio. Më poshtë janë përgjigjet për pyetjet e zakonshme nga familjet tona dhe publiku.

What types of learning assignments should I expect as we enter the next phase of Remote Learning on Monday?

The majority of our learning will be asynchronous so that students can engage at a time that is convenient to the family’s schedule.

If your child is in grades PK-6:

Mësuesit do të përfshijnë të mësuarit nga të gjitha fushat e përmbajtjes. Learning plans will include a mix of introducing new content and allowing students time to practice and reinforce what has been introduced.

Studentët nuk do të kenë nevojë të jenë para një pajisjeje për të gjithë kohën e tyre të të mësuarit. Planet e të mësuarit do të përfshijnë një kombinim të përvojave që kërkojnë teknologji dhe nuk kërkojnë teknologji. Studentët do ta kalojnë kohën duke lexuar, duke shkruar, ose zgjidhja e problemeve të matematikës larg një ekrani.

Mësues të zonës speciale (siç është palestra, muzika, dhe artit) will each share one lesson a week for students to engage in.

Nëse fëmija juaj është në nota 7-12:

Studentët do të marrin plane mësimore javore nga mësuesit e tyre për të gjitha kurset në të cilat janë regjistruar aktualisht në MMS ose MHS. Planet javore të mësimit do të organizohen në mënyrë që studentët të mund të angazhohen me mësim në një mënyrë që përshtatet më mirë me orarin dhe preferencat e tyre të mësimit. Disa studentë mund të preferojnë të angazhohen me secilin kurs çdo ditë dhe disa mund të preferojnë të përqendrohen në 1-2 kurse në ditë.

Planet e të mësuarit do të përdorin një larmi metodash të ndryshme për të angazhuar studentët në mësimin e përmbajtjes dhe aftësive të reja. Planet e të mësuarit do të përfshijnë një kombinim të përvojave që kërkojnë teknologji dhe nuk kërkojnë teknologji.

Learning plans will primarily ask students to utilize tools and resources they are familiar with and have used throughout this year. Nëse një studenti ka nevojë për mbështetje ose udhëzim shtesë me ndonjë aspekt të një plani mësimi, they are strongly encouraged to take advantage of the Comet Connect Time (see below) and/or email their teacher.

If your student receives core academic instruction in a specialized classroom

Specialisti juaj i ndërhyrjes do të jetë në kontakt me ju për të zhvilluar plane individuale për shpërndarjen e mësimit.

How long will my child be expected to spend focused on learning activities each day?

Të kuptuarit se shumë familje po mashtrojnë me shumë përgjegjësi në shtëpi dhe se gjatë një dite të rregullt shkollore nxënësit kanë ca kohë pa mësuar (për shembull, ne dreke, duke kaluar në mes të klasave, ose pushim), pritja jonë është që studentët të kalojnë më pak se një ditë të plotë shkollore duke u angazhuar në mënyrë aktive në aktivitete mësimore. Saktësisht se sa kohë studentët kalojnë të përfshirë në aktivitete mësimore do të ndryshojë në varësi të ritmit të tyre të të nxënit.

Nëse zbuloni se studenti juaj është i mbingarkuar dhe aktivitetet e të nxënit po zgjasin shumë ose se studenti juaj është i gatshëm për aktivitete të mësimit të zgjatur, please reach out to your teacher.

How do I get refunds for activities, events or trips that have now been cancelled?

We are issuing refunds for activities and field trips that were scheduled in April but have now been cancelled. If you have questions about an activity or trip, please reach out to your school principal.

What is Mason’s ongoing plan to support families facing food insecurity?

Mason City Schools Child Nutrition Department serves meals on Mondays and Wednesdays from 11:30AM-1:00 PM at Mason Intermediate School, 6307 Mason-Montgomery Road, dhe 11:30AM-12:30PM at St. Vincent DePaul, 1065 Reading Rd, and Western Row Elementary, 755 Western Row Road.

Please remain in your cars and meals will be distributed in adrive-upmanner. Student name and/or ID will be needed and you will be provided a display tag for your car to record that information. To limit contact, meals will be placed in the trunk of each vehicle.

If you are having a hard time getting to the pick up location, please call 513-336-6526 option 3 or email Molly Schmidt at [email protected]

We are so grateful for our community partnersComet Cupboard and Joshua’s Place who are providing additional food and personal care items to families in need. Families may pick up meal kits at Mason Intermediate on Mondays and Wednesdays from 11:30AM-1:00PM and Christ’s Church of Mason, 5165 Western Row Rd, from 5:00pm-7:00pm on Monday evenings.

We encourage you to support #CometCarryout if you are able to do so. Simply dhuroni në vendin e Joshua and choose “Comet Carryout” to bless a family in need with a meal from one of our local businesses.

Can I still vote in the Primary Election?

Last week, the Ohio General Assembly approved a plan that allows all Ohioans to continue voting by mail until April 28. Don’t lose your vote and voice

Any registered voter who has not already cast a ballot in the Primary Election can request an application to vote by mail by calling the Warren County Board of Elections at 513-695-1358. Voters can also vote by mail by downloading, filling out, printing, signing, and mailing their application to their county Board of Elections. Your completed ballot must be postmarked by Monday, prill 27

When you receive your ballot by mail from the Board of Elections, it will include prepaid return postage. Your completed ballot can also be delivered to the Warren County Board of Elections (520 Justice Drive, Liban, OH 45036) and placed in the available receptacle located outside the office no later than 7:30pm on April 28.  

Si mund ta mbështesim komunitetin tonë?
Shop for Senior Citizens: The Coronavirus crisis is affecting almost everyone’s routines, transportation, and way of life. This means that the usual social support and contacts older adults have with others may be diminished. For homebound seniors without support networks, this can be devastating. For some, the ability to even get to the grocery store for basic food items has been completely disrupted. In response, United Way of Warren County Volunteer Resource Center in partnership with Warren County Community Services, Inc. is recruiting volunteers willing to shop for 60 identified low-income and at-risk senior citizens in our community for the most basic and sustainable items. Sign Up to Help!

Unite with Light for Healthcare Professionals: On Sunday, April 5th at 8PM, place a luminary or a simple candle outside your home as we unite with light. Let this offer support to the many doctors, nurses and medical professionals working to aid others through the COVID-19 outbreak. Let this allow our community to shine bright despite the circumstances!


Shikoni azhurnimet e mëparshme.


Ne i vlerësojmë gjithçka që jeni duke bërë mashtrim. Jepini vetes hirin!

sinqerisht,

Tracey Carson
Zyrtar për Informim Publik

Shkoni te Kreu