4.24.20 Nganyari Keluarga MCS COVID-19

Kulawarga Sekolah Mason Kutha,

Nalika kita ngarepake pengumuman Gubernur DeWine manawa gedung sekolah bakal ditutup sajrone sisa 2019-2020 taun sekolah, iku ora nggampangake. Kita pancen kangen duwe siswa, staf, lan kulawarga ing bangunan kita, lan sing paling penting kesempatan kanggo nyambung kanthi langsung.

Watch video iki Pengawas Jonathan Cooper nuduhake pertimbangan kanggo nggawe #MasonMoments sajrone virus corona iki – lan khusus kanggo Kelas saka 2020.

Ing ngisor iki minangka tanggapan kanggo pitakon umum saka kulawarga lan masarakat.


Kepiye sisa taun ajaran iki?
Guru lan staf kita bakal terus ngladeni siswa lan kulawarga liwat Pengalaman Belajar Jauh nalika ngrampungake taun. Tim kita terus-terusan mikir babagan cara kanggo mesthekake sistem kita bisa ndhukung apa wae kanggo para siswa lan staf sajrone wektu sing durung pernah ana, lan kita siyap-siyap mbesuk miturut kabisan.

Kita bakal mungkasi pandhuan anyar kanggo sinau jarak jauh seminggu sadurunge dina pungkasan sekolah. 21-27 Mei bakal dadi wektu kanggo para siswa duwe pengalaman virtual sing menehi penutupan lan kesempatan kanggo pamitan menyang guru lan kanca sakelas, uga kesempatan kanggo siswa nampa dhukungan kaya sing dibutuhake. Iki bisa uga kalebu nganakake pahargyan tradisional pungkasan taun lan kegiyatan nutup ing lingkungan virtual. Sajrone wektu iki, guru kita uga bakal melu sinau profesional sing dibutuhake kanggo nyiapake 2020-2021 taun sekolah.

Yaiku kegiyatan siswa liyane, kalebu perayaan akhir taun sekolah, dibatalake?
Kagiyatan siswa pasuryan dibatalake suwene taun sekolah amarga ditutup bangunan kasebut. Nanging, staf ngupayakake nggawe wektu sambungan sing aman, lelungan lapangan virtual, lsp.

Kepiye babagan latihan wiwitan kanggo Kelas 2020?
Dina Kemis, kita nampa pandhuan ing ngisor iki saka Departemen Pendidikan Ohio.

"Departemen Pendidikan Ohio wis ngetokake sawetara pitakon babagan upacara wisuda lan upacara pangenalan pungkasan taun liyane kanggo para siswa. Pendidik, siswa lan wong tuwa takon apa dheweke kudu nyoba nganakake acara kaya wong kasebut. Nalika kita ngerti pinunjul, tradhisi lan upacara ngliwati acara kasebut nuduhake, khusus kanggo para senior, sekolah kudu nganakake acara kanthi virtual tinimbang nindakake acara pribadi saka jinis iki, lan cathet acara kasebut yen bisa lan bisa ditindakake. Upacara lulusan jamaah ora dianakake. Kajaba iku, disaranake sampeyan duwe pangenalan virtual utawa sulih ing tanggal lulusan sing dituju utawa tanggal sing cedhak karo tanggal kasebut. Gubernur DeWine, nalika konferensi pers dina Senin, April 20, negesake, 'Klumpukan akeh wong minangka kahanan sing mbebayani. Kaya dene sekolah sing wis inovatif babagan kepiye mulang ing kadohan, Aku ngerti dheweke bakal inovatif nalika ndeleng kepiye ... dheweke ngajeni para siswa ... ’Kita njaluk komunitas pendhidhikan supaya bisa bebarengan lan ngajeni para siswa, utamane para senior, kanthi cara sing ora nyebabake risiko kesehatan kanggo sapa wae. Sekolah kudu terus ngerti pentinge watesan kanggo rapat umum, lan acara kudu selaras karo Ordo Kesehatan Departemen Ohio. ”

Ing Mason, kita ngakoni manawa wisudha minangka tradhisi sing diajeni wektu lan warisan. Kita bakal ngetutake arahan negara lan nganakake latihan wiwitan virtual kaya sing dijadwalake dina Minggu, Mei 24, 2020. Upacara kasebut bakal dadi gabungan saka momen langsung lan sing wis direkam. Kita uga arep nggawe perayaan multi-langkah Kelas 2020 sing bakal kalebu kesempatan sing dirasakake kanggo sesambungan pribadi. Kepala Sekolah MHS Bobby Dodd bakal nuduhake rencana lengkap kanggo diwiwiti karo para senior lan kulawargane minggu ngarep.

Saiki kita ngerti yen ora bakal bali sekolah ing wulan Mei, apa kita bisa njupuk barang sing isih ana ing kelas lan bangunan?
Yen bocah butuh barang sing dibutuhake kanggo sinau jarak jauh, tulung email menyang kepala sekolah anak sampeyan lan dheweke bakal bisa kerja bareng sampeyan supaya dikirimake barang kasebut, utawa golek cara sing aman kanggo sampeyan njupuk.

Minggu ngarep, kita bakal ngumumake rencana supaya kulawarga njupuk barang sing isih ana sing ditinggal ing sekolah. Kanggo njaga syarat jarak sosial, kulawarga bakal dijaluk tetep ing mobil, lan barang-barang anak sampeyan bakal dilebokake ing bagasi kendaraan sampeyan.

Apa olahraga musim semi dibatalake?
Wiwit sekolah tetep ditutup kanthi fisik sajrone taun sekolah, kabeh olahraga lan turnamen musim semi wis dibatalake dening Asosiasi Atletik Sekolah Menengah Ohio.

Apa kabupaten kasebut bakal ngolah pengembalian dana kanggo kegiyatan sing saiki durung kedadeyan?
Kita ngolah pengembalian dana kanggo biaya cemilan sadurunge sekolah, sadurunge lan sawise program perawatan bocah ing sekolah, lan kegiyatan sing sadurunge dijadwalake ditindakake ing wulan Mei. Tulung dicathet, yen Kantor Fiskal nampa panjaluk mbalekaken, butuh sawetara minggu kanggo diproses.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan biaya tartamtu, hubungi gedung Kepala Sekolah.

Kepiye carane bisa ndhukung komitmen kita?
Warga Senior
: Pusat Sumber Sukarelawan Sukarelawan Warren County kanthi kemitraan karo Layanan Komunitas Warren County yaiku rekrutmen sukarelawan sing gelem blanja 250 warga senior sing duwe penghasilan murah lan beresiko ing komunitas kita. Iki minangka barang sing paling dhasar lan berkelanjutan. A $50 kertu bingkisan, dhaptar blanja, lan kothak bisa dijupuk dina Setu 25 April ing United Way of Warren County (3989 S. Rute AS 42, Libanon, OH 45036) antarane 11 esuk-6 sonten. Banjur baleni barang kasebut dina Kamis tanggal 30 April menyang Layanan Komunitas Warren County (570 N Rute Negeri 741, Libanon, OH 45036) antarane 10 esuk-6 sonten. Mangga mlebu kanggo slot sing kasedhiya.


Deleng nganyari sadurunge.


Matur nuwun kanggo kabeh sing ditindakake sajrone wektu tantangan iki. Kita luwih kuwat bebarengan!

Tulus,

Tracey Carson
Petugas Informasi Umum

Gulung menyang Ndhuwur