4.14.20 MCS COVID-19 Family Update

Kulawarga Sakalian Mason Kota,

Nalika urang ngalih kana minggu pinuh kadua pikeun diajar jauh, kami hoyong ngalancarkeun jumlah komunikasi anu anjeun tampi. Anjeun tiasa gumantung kana nampi email Distrik dina dinten Salasa sareng Jumaah, sareng e-Newsletter Utama anjeun dina Minggu.

Lalajo video ieu ti Sakola Menengah Mason, Mason Middle School sareng guru orkestra SMA Mason ngabagéakeun musisi na balik ka sakola sareng One Bow Concerto anu éndah

Di handap ieu réspon patarosan umum ti kulawarga urang sareng masarakat.


Naha anjeun masih ngiringan hadir?  Kumaha urang kedah ngabéjaan sakola upami anak urang gering atanapi henteu tiasa ngarengsekeun tugas diajar jarak jauh?

Salami waktos ieu pisah, fokus urang tetep dina diajar murid sareng mastikeun karaharjaan murid urang. Malah dina kaayaan nangtang ieu, 99 persén murid MCS kalibet sareng tugas diajar jauh na minggu kamari. Kami hoyong nyayogikeun dukungan, pitunjuk, jeung strukturna, bari tetep nyayogikeun kalenturan anu cekap pikeun nampung kanyataan kaayaan seueur urang anu nganapigasi. Upami anak anjeun atanapi kulawarga gering atanapi henteu tiasa ngarengsekeun tugas diajar jarak jauh, punten email ka guru murangkalih anjeun(s) sareng asistén administrasi kadatangan sakola anjeun:

Wifi kami nyaéta jerawatan. Naha aya sababaraha tempat anu urang tiasa aksés kana wifi gratis bari tetep ngajaga jarak sosial?

Sakola Kota Mason ngagaduhan daérah di kampus sakola urang dimana anjeun tiasa aksés WIFI gratis. Titik aksés éksternal aya di ME / MI (tempat parkir sisi anu paling caket ka garéja), MHS (tempat parkir payun di sisi Z pod, caket panto kahadiran), sareng MECC Access Point bakal aya di payuneun gedong dinten Kemis.

Salaku tambahan, ieu daptar Lokasi Hot Spot Ohio

Abdi kéngingkeun kartu sora kuring dina surat, tapi kuring henteu yakin naon anu kuring sakuduna dituju pikeun jenis pamilihan umum, sareng tanggal nalika ngeusianana.

Majelis Umum Ohio parantos nempatkeun rencana anu bakal ngijinkeun sadaya urang Ohio neraskeun sora ku surat dugi ka April 28. Nalika anjeun nampi sora sora anjeun saatos nyungkeun ti Dewan Pamilihan, anu "Jenis pamilihan" nyaéta Utami, sareng anjeun tiasa milih Isu hungkul, Partéi politik (Hungkul masalah sareng undian partai politik sadayana ngagaduhan Masalah Sakola Kota Mason 12 dina aranjeunna), sareng henteu kunanaon Maret 17 atanapi April 28 salaku "Tanggal Pilkada."

Sora sora anjeun kedah diposting ku 4/27 atanapi dikintunkeun ka Dropbox Déwan Pamilihan ku 7:30pm tanggal 28 April, 520 Kaadilan Dr., Libanon, OH 45036.

Kumaha carana urang ngadukung komitmen urang?
#CometCarryout: Ieu mangrupikeun waktos anu pohara penting pikeun usaha lokal urang, khususna anu aya dina kasomeanan. Pertimbangkeun ngarojong usaha lokal urang dina daptar ieu.

Ilubiung dina Kamar KADU Pikeun Dahareun Takeout Blitz sareng tingali sabaraha réstoran lokal anu anjeun tiasa ngadukung. Salaku tambahan, nyumbang ka Tempat Yosua sareng milih "Komet Carryout" sareng anjeun tiasa ngaberkahan kulawarga anu butuh ku tuang ti salah sahiji bisnis lokal urang.

Tantangan Lagu Gelut MHS
Hayu urang nyebarkeun sababaraha sumanget Mason! Murid seni dina sagala gelar, alumni, sareng anggota komunitas mana waé anu diulem ngiringan Mason Marching Band dina maénkeun lagu tarung William Mason High School!

Kusabab urang teu tiasa ngalakukeun sadayana sasarengan ayeuna, urang ngajak sadayana pikeun maénkeun alat anjeun (kaasup kord vokal anjeun!) atanapi rékaman tina teras anjeun Jumaah 17 April, di 5 PM! Salinan musik, sareng rékaman, sayogi di www.masonband.com

Candak pidéo atanapi gambar pikeun ngabagi sumanget Mason anjeun di dieu dina Halaman Facebook Acara Perjuaraan Lagu MHS Fight dinten Jumaah!


Tingali apdet saméméhna.


Tetep saé!

Tulus,

Adean Carson
Patugas Inpormasi Umum

Gulung ka Top