4.14.20 Azhurnimi familjar MCS COVID-19

E dashur Familja e Shkollave të Masonëve,

Ndërsa kalojmë në javën tonë të dytë të plotë të mësimit në distancë, ne duam të thjeshtojmë numrin e komunikimeve që merrni. Mund të varet nga marrja e postave elektronike të Qarkut të Martën dhe Premten, dhe Buletini juaj Kryesor i Dielave.

Shikojnë kjo video të Shkollës së Ndërmarrjes Mason, Mësuesit e orkestrës së shkollës së mesme dhe shkollës së mesme Mason duke mirëpritur muzikantët e tyre përsëri në shkollë me këtë koncert të bukur One Bow

Më poshtë janë përgjigjet për pyetjet e zakonshme nga familjet tona dhe publiku.


A jeni akoma duke marrë pjesë?  Si duhet ta njoftojmë shkollën nëse fëmija ynë është i sëmurë ose nuk ka mundësi të kryejë detyra mësimi në distancë?

Gjatë kësaj kohe përveç, përqendrimi ynë mbetet në mësimin e studentëve dhe sigurimin e mirëqenies së studentëve tanë. Edhe në këto rrethana sfiduese, 99 përqindja e studentëve të MCS u angazhuan me detyrat e tyre të mësimit në distancë javën e kaluar. Ne duam të ofrojmë mbështetje, udhëheqje, dhe strukturën, ndërsa ende sigurojnë fleksibilitet të mjaftueshëm për të akomoduar realitetet e situatës, shumë prej nesh janë duke lundruar. Nëse fëmija ose familja juaj janë të sëmurë ose nuk janë në gjendje të kryejnë detyra mësimi në distancë, ju lutemi dërgoni me email mësuesin e fëmijës tuaj(s) dhe ndihmësin administrativ të shkollës suaj:

WiFi ynë është spoty. A ka disa vende ku ne mund të përdorim wifi falas duke mbajtur ende distancën sociale?

Shkollat ​​Mason City ka zona në kampuset tona shkollore ku mund të përdorni WIFI falas. Pikat e hyrjes së jashtme janë në dispozicion në ME / MI (parking anësor më i afërt me kishën), MHS (parking para në anën e Z pod, afër derës së frekuentimit), dhe Pika e Hyrjes së MECC do të vendoset në pjesën e përparme të ndërtesës të enjten.

Përveç kësaj, këtu është një listë e Vende të nxehta vendesh në Ohajo

Mora votën time në postë, por nuk jam i sigurt se çfarë dua të them për llojin e zgjedhjeve, dhe datën kur plotësohet.

Asambleja e Përgjithshme e Ohio ka vendosur një plan që do të lejojë të gjithë Ohioians të vazhdojnë votimin me postë deri në prill 28. Kur ju merrni votën tuaj pasi ta kërkoni atë nga Bordi i Zgjedhjeve, "Lloji i Zgjedhjeve" është Primar, dhe ju mund të zgjidhni vetëm Issështje, Parti politike (Vetëm çështjet dhe fletëvotimet e partive politike kanë të gjitha çështjet e Mason City City Issues 12 mbi ta), dhe është mirë të keni Marsin 17 ose prill 28 si "data e zgjedhjeve".

Fletëvotimi juaj duhet të shënohet nga 4/27 ose dorëzuar me dorë tek Bordi i Zgjedhjeve kutia nga 7:30pasdite me 28 Prill, 520 Drejtësia Dr., Liban, OH 45036.

Si mund ta mbështesim komunitetin tonë?
#CometCarryout: Kjo është një kohë shumë e rëndësishme për bizneset tona lokale, sidomos ato në mikpritje. Konsideroni të mbështesni bizneset tona lokale në këtë listë.

Merrni pjesë në MADE të Dhomës të Hani Takeout Blitz dhe shikoni se sa restorante lokale mund të mbështetni. Përveç kësaj, dhuroni në vendin e Joshua dhe zgjedh "Karrota e kometës" dhe ju mund të bekoni një familje në nevojë me një vakt nga një nga bizneset tona lokale.

Sfida e Këngës MHS Fight
Le të përhapim një frymë Mason! Studentët e artit interpretues në të gjitha klasat, alumni, dhe çdo anëtar i komunitetit është i ftuar të bashkohet me Band Mason Marsing në interpretimin e këngës luftuese të Shkollës së Mesme William Mason!

Meqenëse ne nuk mund t'i performojmë të gjitha së bashku tani, ne i ftojmë të gjithë të luajnë instrumentin tuaj (përfshirë akordet tuaja vokale!) ose regjistrimi nga hyrja juaj në E Premte 17 Prill, në 5 PM! Kopjet e muzikës, dhe një regjistrim, janë në dispozicion në www.masonbands.com

Merrni video ose fotografi për të ndarë shpirtin tuaj Mason këtu në MHS Fight Song Challenge Event Faqe në Facebook te premten!


Shikoni azhurnimet e mëparshme.


Qëndroni mirë!

sinqerisht,

Tracey Carson
Zyrtar për Informim Publik

Shkoni te Kreu