4.10.20 Përditësimi MCS COVID-19

E dashur Familja e Shkollave të Masonëve,

Të gjithë jemi duke stuhuar kaq shumë stuhi – figurative dhe letrare. Despite this COVID-19 pandemic and so many neighbors dealing with power outages yesterday, we are proud of all that our students, staff, families and community are doing to care for each other, establish routines, and learn. Here are a few statistics from the last month:

  • Meals served by our MCS Child Nutrition staff: 5,628
  • Active Schoology Users: 8,580
  • Google Meets in last 7 days:  8,611
  • Chromebooks distributed1,517
  • Funds donated to the #CometCarryout$12,185
  • Masks made by MCS community and donated to staff: 280
  • Scheduled Comet Connector bus visits: 94
  • Staff missing our Mason Students:1,166 – 100%!

Shikojnë kjo video of Superintendent Jonathan Cooper sharing his appreciation for how Comet Culture values shape our actions and decisions.


We’ve started the phase of remote learning where students are learning new material, and assignments are graded. How are you taking into account all the unique situations and circumstances of this time?

MCS është e përkushtuar të jetojë në Udhëzuesin tonë të Kulturës gjatë kësaj kohe dhe të pasqyrojë një qasje të Kujdesit të Kometës për mësimdhënien dhe të mësuarit. Qasja jonë e Kujdesit të Kometës do të na lejojë të jemi të dhembshur, i përgjegjshëm, dhe të barabartë me situatat dhe rrethanat unike të studentëve dhe familjeve tona. Studentët dhe familjet e tyre kanë një gamë të gjerë përvojash gjatë kësaj krize në të gjithë botën. Duke njohur sfidat me të cilat mund të përballen, dhe se ata janë jashtë kontrollit të tyre, politikat tona të gradimit nuk duhet të dëmtojnë asnjë fëmijë. Gjatë kësaj kohe të mësimit në distancë, fokusi ynë është para së gjithash në mësimin e studentëve dhe sigurimin e mirëqenies së studentëve tanë.

Graded RLE learning assignments/activities during remote learning can only maintain or raise a K-5 student’s final standards-based score or a 6-12 student’s final semester grade.

Në klasa 6-12, students who do not engage in Remote Learning Experiences, or who do not show basic levels of understanding, will receive an “Incomplete.” Our school teams will make every effort to support each student. If students are unable to engage in remote learning even with those supports from the school team, the school team will collaborate with students and/or family to determine future steps for the student’s learning.

Learn more about our approach to grading on the MCScovid19.com website.

My child is having conflicts with the teachers’ Office Hours. What should we do?

We have tried to schedule office hours to avoid conflicts as much as we can. If you are having a consistent conflict, please reach out to your child’s teachers or principal.

Where do we take fabric masks that we are making for Mason staff?

We are so grateful for the outpouring of support from our crafty Comet commUNITY! Your generosity is making it possible for our staff to assist with item reunification, food support, and other essential work during this time when our buildings are closed.

If you have completed masks to donate, simply email [email protected] and she will schedule a time for a member of our team to pick up the masks from your porch.

Si mund ta mbështesim komunitetin tonë?
#CometCarryout: Kjo është një kohë shumë e rëndësishme për bizneset tona lokale, sidomos ato në mikpritje. Konsideroni të mbështesni bizneset tona lokale në këtë listë.

Merrni pjesë në MADE të Dhomës të Hani Takeout Blitz dhe shikoni se sa restorante lokale mund të mbështetni. Përveç kësaj, dhuroni në vendin e Joshua dhe zgjedh "Karrota e kometës" dhe ju mund të bekoni një familje në nevojë me një vakt nga një nga bizneset tona lokale.

Personal Care Items for Seniors: The Council on Aging has partnered with FilltheTruck.org to collect items to be distributed to seniors in our region in need. Seniors will be given a four-pack of toilet paper and household and personal items to help them through the crisis. Consider adding a friendly note or having your child(ren) color a picture that can be included in the boxes they deliver to seniors. Donations will be accepted through April 30, 2020.

Needed items include: Toilet Paper (4pk, preferredno single, unwrapped rolls), Hand Sanitizer, Bar Soap, Liquid Soap, Antibacterial Wipes, Denture Care Items, Toothpaste, Lysol Spray, Dish Detergent, Laundry Detergent, Tissues, Cat and Dog Food

Drop off items at Lakota Hills Baptist Church, 6300 Tylersville Rd., West Chester, OH 45069
Mondays and Fridays: 9am-Noon and 1-3pm.


Shikoni azhurnimet e mëparshme.


Have a safe weekend.

sinqerisht,

Tracey Carson
Zyrtar për Informim Publik

Shkoni te Kreu