COVID-19 Daily Update

3.17.2020: MCS COVID-19 Apdet

Kulawarga Sakalian Mason Kota,

Hatur nuhun pisan kana rahmat sareng dukungan anjeun nalika urang sadayana ngusahakeun kanyataan anyar COVID-19! Dinten kamari dina pukul 2 sonten, aya henteu kasusna ngeunaan COVID-19 di Sakola Kota Mason, jeung 50 kasus dikonfirmasi di Ohio. Ieu di handap aya patarosan umum ti kulawarga urang sareng masarakat, sareng réspon urang.

Anu bakal kajadian upami kuring henteu tiasa nyandak alat pikeun murangkalih?

Upami anak anjeun masih henteu gaduh aksés kana alat, Anjeun tiasa nginjeum Chromebook ti Kab. Angkat Chromebook di mana waé sakola kami 4:00pm-6:00pm ayeuna.

Kumaha cara kabutuhan pendidikan khas siswa dianggap?

Spésialisasi pribadi ngalangkungan ka kulawarga urang pikeun ngabagikeun kasempetan pikeun diajar, sareng jasa-jasa pikeun sajauh anu tiasa dilaksanakeun di lingkungan diajar jauh ieu. Kami ogé nyiptakeun bank sumber daya campur tangan dina Situs wawaran Belajar MCS.

Badan wisuda dampak?
Urang terang naon anu penting pikeun naskah ieu pikeun manula urang, sareng urang empati sareng Kelas kami 2020 santri (anu lahir nalika salami 9/11) sareng kulawargi salaku aranjeunna napigasi ayeuna-jaman anu pasti.

Ieu panduan anu kami tampi ti Departemen Pendidikan Ohio.

“Departemen Pendidikan Ohio parantos ngabédakeun yén Mastikeun yén Kelas 2020 nyaéta dina jalur pikeun lulusan mangrupikeun prioritas penting. Sakola sakola kedah nyandak kasempetan ieu pikeun ningalikeun status unggal senior pikeun nangtukeun sajauh mana murid parantos nyumponan syarat lulusan pikeun Kelas 2020. Aya kalenturan signifikan pikeun sarat lulusan pikeun Kelas Bumi 2020. Pentingna yén sakola ngartos kaperluan murid masing-masing sareng ngagaduhan, nepi ka sajauh mungkin, rencana pikeun ngabantosan murid masing-masing ngabéréskeun sarat ieu nalika sésana taun sakola, boh dina mangsa panutupanana (sakumaha tiasa ngalaksanakeun) sareng sapertos waktos sakola tiasa dihanca. Sakumaha kaayaan parobihan ayeuna, Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah bakal nyayogikeun inpormasi tambahan. Komitmen urang nyaéta nyayogikeun kalenturan lumayan dina kapentingan ngalakukeun naon anu leres pikeun murid.”

Upami anjeun gaduh patarosan khusus ngeunaan murid anjeun, punten ngahontalkeun ka pembimbing anak anjeun.

Naon ngeunaan nguji AP?
Wanayasa Dewan Ngalimbangkeun merobihan jadwal ujian AP. Nalika urang langkung terang, urang bakal bagikeun naon anu urang terang.

Naha aya waktos kanggo nginum obat obat anak kuring upami kuring diperyogikeun?

Upami anjeun kedah nyandak obat barudak anjeun ti sakola, punten email perawat sakola anjeun saatos-gancang. Sadayana pangobatan kedah dijemput dinten siang dinten Jumaah, Maret 20, 2020.

Naon anu lumangsung sareng pamilihan?
Nu Maret 17 pamilihan kalina nembé telat Senén wengi kusabab darurat darurat anu disababkeun ku koronavirus. Sadaya sora anu matak dugi ka ayeuna bakal diitung. Anjeun ayeuna tiasa milih absén. Nyuhunkeun kartu suara, jeung masangkeun ka 520 Kaadilan Dr., Libanon, OH 45036.

Kumaha sepuhna sareng masarakat tiasa silih bukung dina waktos ieu?

Kaséhatan
Ati-ati jaga diri! Candak istirahat tina ningali, bacaan, atanapi ngadangukeun carita berita, kaasup média sosial. Candak napas jero, manteng, atanapi tapa. Coba tuang séhat, saimbang saimbang tuangeun, latihan rutin, meunang sare, jeung ulah aya alkohol sareng narkoba. Ngobrol sareng jalma anu anjeun percanten ngeunaan masalah anjeun sareng kumaha perasaan.

Perawatan budak
Perawatan anak sareng sinyalna kanggo kolotna damel tiasa janten tangtangan. Upami anjeun tiasa, nawiskeun pikeun nonton barudak sanés (bari ngalaksanakeun jarak sosial anu saé).

Tingali pikeun silih
Sababaraha anggota masarakat urang langkung rentan ka COVID-19, kalebet individu anu langkung 60, atanapi ngagaduhan kaayaan médis anu sateuacanna. Mantuan dulur sareng tatangga anu ku urang ditawaran ka toko grosir sareng masihan bantosan sanés upami diperyogikeun.

Hatur nuhun pikeun dukungan anjeun. Di St. Poé Patrick sareng unggal dinten kami ngarasa untung hirup, diajar sareng ngalayanan di Mason.

Tulus,

Adean Carson

Patugas Inpormasi Umum

Ninggalkeun Komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.

Pikeun kaamanan, panggunaan layanan reCAPTCHA Google diperyogikeun anu tunduk kana Google kabijakan privasi jeung Syarat panggunaan.

Abdi satuju istilah ieu.

Gulung ka Top